Webové stránky Rödl & Partner používají technické soubory cookie a technologii sledování (tracking) bez použití souborů cookie pro účely vedení anonymních statistik o návštěvnosti. Tyto technologie nám umožňují vylepšovat naše webové stránky a kvalitu uživatelského prostředí. Máte právo odmítnout používání těchto technologií pro statistické účely. Více informací naleznete ZDE.



Kybernetická bezpečnost v roce 2024: nové poradenství Rödl & Partner společně s Cybrela s.r.o.

PrintMailRate-it
Aktuálně prošel připomínkovým řízením nový zákon o kybernetické bezpečnosti s doprovodnými vyhláškami a brzy bude předložen vládě k projednání. Při hladkém průběhu by měl být účinný již na podzim 2024. Zajištění určité úrovně kybernetické bezpečnosti je pro podnikatele bezpochyby každodenní nutností a nový zákon přinese navíc řadu povinností pro státní i soukromé subjekty. Základním krokem je vyhodnocení, zda podnikatelský subjekt poskytuje takzvané regulované služby a bude se na něj nová legislativa vztahovat, či nikoliv, případně v jakém rozsahu.

Nejste si jisti, zda regulované služby poskytujete nebo už víte, že spadáte mezi ty „šťastné“, a hledáte praktickou cestu, jak celou problematiku uchopit? Společně s konzultační společností Cybrela s.r.o. nabízíme právní poradenství a komplexní služby v oblasti kyberneticko-informační bezpečnosti. Na úvod jsme pro vás s manažerkou kybernetické bezpečnosti Kateřinou Hůtovou připravili dva webináře plné informací. Přihlásit se na ně můžete na adrese www.roedl.cz/cs/cz/Events.aspx.

RÁDI VÁM PORADÍME!

Kontakt

​Mgr. Lenka Hanková
Befehle des Menübands überspringen
Zum Hauptinhalt wechseln
Deutschland Weltweit Search Menu