Webové stránky Rödl & Partner používají technické soubory cookie a technologii sledování (tracking) bez použití souborů cookie pro účely vedení anonymních statistik o návštěvnosti. Tyto technologie nám umožňují vylepšovat naše webové stránky a kvalitu uživatelského prostředí. Máte právo odmítnout používání těchto technologií pro statistické účely. Více informací naleznete ZDE.



Pracovní právo v mezinárodních souvislostech

PrintMailRate-it

​Máte-li na starosti personální tematiku a HR ve více zemích, mohlo by Vás zajímat, že v rámci sítě Rödl & Partner vznikla pracovní skupina zabývající se otázkami pracovního práva v mezinárodních souvislostech – International Practice Group Labour Law. Z České republiky se práce této skupiny účastní advokáti Mgr. Václav Vlk a JUDr. Thomas Britz a advokátka Dr. iur. Alena Klikar. 


Uvedená pracovní skupina pořádá pravidelně online setkání, na nichž diskutuje aktuální témata pracovního práva a pomocí přehledných shrnutí, srovnávající právní úpravu v jednotlivých zemích, se snaží zodpovídat komplexní právní otázky, a činit tak pracovněprávní legislativu pro její uživatele přehlednější a snáze pochopitelnou. 

Doporučujeme Vám sledovat naše webové stránky týkající se této problematiky:

Na těchto stránkách najdete i odkazy na výše zmíněná shrnutí pracovněprávních témat, například ohledně Restrukturalizace ve vybraných zemích Restructuring in selected countries | Rödl & Partner (roedl.com)

RÁDI VÁM PORADÍME!

Kontakt

​Mgr. Václav Vlk
Befehle des Menübands überspringen
Zum Hauptinhalt wechseln
Deutschland Weltweit Search Menu