Webové stránky Rödl & Partner používají technické soubory cookie a technologii sledování (tracking) bez použití souborů cookie pro účely vedení anonymních statistik o návštěvnosti. Tyto technologie nám umožňují vylepšovat naše webové stránky a kvalitu uživatelského prostředí. Máte právo odmítnout používání těchto technologií pro statistické účely. Více informací naleznete ZDE.



Na co si dát pozor v kupních smlouvách se zahraničními partnery

PrintMailRate-it
Typ akce Webinář
Termín 14. června 2023
Město online
Země Česká republika
Pořadatel

Rödl & Partner Praha

 


Celková délka trvání 2
Časový plán 9–11:00 h
Program

Předmětem webináře bude praktický rozbor nejčastějších potíží v kupních smlouvách se zahraničním dodavatelem a možností jejich řešení. Jako jsou otázky přepravy, přepravních dokumentů, dodání a dokladů o dodání (to vše včetně stručných souvislostí s Incoterms),  kupní ceny a práv z vad dodaného zboží (reklamace, náhrada škody). 


V těchto souvislostech bude poukázáno i na problémy související s použitelným právem a zejména se státem v případě sporu.

Přednášející

JUDr. Alice Kubová Bártková, M.E.S.

advokátka  

Associate Partner

Rödl & Partner 

Cílová skupina

​Webinář je určen pro vedoucí pracovníky firem zabývajících se dovozem a vývozem zboží z pohledu prodávajících a kupujících, kteří dodávají nebo nakupují zboží do/ze zahraničí, popřípadě jinak, zahraničním partnerům nebo od zahraničních partnerů (to vše ať již formou finálních výrobků nebo subkomponentů). 

Organizace event tým Rödl & Partner
+420 236 163 111
seminar@roedl.com
Účastnický poplatek bez účastnického poplatku

Kontakt

Contact Person Picture

Ing. Jana Švédová

PR Manager

+420 236 163 111

Poslat e-mail

Befehle des Menübands überspringen
Zum Hauptinhalt wechseln
Deutschland Weltweit Search Menu