Webové stránky Rödl & Partner používají technické soubory cookie a technologii sledování (tracking) bez použití souborů cookie pro účely vedení anonymních statistik o návštěvnosti. Tyto technologie nám umožňují vylepšovat naše webové stránky a kvalitu uživatelského prostředí. Máte právo odmítnout používání těchto technologií pro statistické účely. Více informací naleznete ZDE.



Whistleblowing / Jak postupovat při šetření oznámení

PrintMailRate-it
Typ akce Worskhop / pouze prezenční akce
Termín 15. května 2024
Město Praha
Země Česká republika
Pořadatel

​Rödl & Partner a Compliance Team

Místo Rödl & Partner, Platnéřská 191/4, Praha 1
Celková délka trvání 4
Časový plán 9–13 hod / prezence od 8:30 hod
Program

Vysoce specializovaný workshop věnovaný konkrétním otázkám postupu při posuzování důvodnosti oznámení v rámci vnitřního oznamovacího systému je primárně určen „příslušným osobám“, které odpovídají za řádné a úplné prošetření všech informací obsažených v oznámení o možném protiprávním jednání a za kvalifikovaný návrh jeho řešení. 

Vedle toho může být workshop zajímavý i pro další zájemce, a to zejména pro ty, kteří nesou celkovou odpovědnost za oblast Governance & Risk & Compliance a mají zájem v tomto směru získat přehledný souhrn praktických informací a dovedností. 

Cílem workshopu je poskytnout účastníkům konkrétní a praktické informace k celému procesu posuzování důvodnosti oznámení, zejména, jak vyhodnotit obsah oznámení, jak postupovat při jeho prošetřování v rámci interní investigace a současně, jak po jeho ukončení navrhnout vedení organizace vhodná opatření k nápravě anebo k zabránění protiprávního stavu.
Přednášející

​Pavel Koukal,  Rödl & Partner 

Daniel Tošner, Compliance Team

Organizace event tým Rödl & Partner
+420 236 163 111
seminar@roedl.com
Účastnický poplatek 4.000 Kč + DPH | pro klienty Rödl & Partner sleva ve výši 10 %

Kontakt

Contact Person Picture

Ing. Jana Švédová

PR Manager

+420 236 163 111

Poslat e-mail

Befehle des Menübands überspringen
Zum Hauptinhalt wechseln
Deutschland Weltweit Search Menu