Webové stránky Rödl & Partner používají technické soubory cookie a technologii sledování (tracking) bez použití souborů cookie pro účely vedení anonymních statistik o návštěvnosti. Tyto technologie nám umožňují vylepšovat naše webové stránky a kvalitu uživatelského prostředí. Máte právo odmítnout používání těchto technologií pro statistické účely. Více informací naleznete ZDE.



Co nového v korporátní compliance a ESG (2024)

PrintMailRate-it
Typ akce Webinář
Termín 22. května 2024
Město online
Země Česká republika
Pořadatel

Rödl & Partner ve spolupráci se Sdružením pro compliance 

Celková délka trvání 4
Časový plán 9–13 h
Program

​Obsah


Již tradiční webinář věnovaný aktuálním otázkám korporátní odpovědnosti a Corporate Compliance v České republice je určen všem členům statutárních orgánů a managementu obchodních společností, jakož i pracovníkům odpovědným za oblast Governance & Risk & Compliance, jakož i za agendu ESG, kteří mají zájem získat úplný a přehledný souhrn praktických informací o aktuálním vývoji a trendech v jednotlivých oblastech zájmu korporátní compliance a ESG.

Vedle hlavních oblastí zájmu jako je protikorupční či soutěžní compliance anebo otázky spojené s compliance management systémem (CMS)bude pozornost věnována zejména aktuálním compliance novinkám pro rok 2024 včetně vybraných novinek z jednotlivých agend ESG. 
 
Cílem webináře je nejen získání aktuálních a přehledných informací o vlivech a aktuálních vývojových trendech regulatorní úpravy chování obchodních korporací, ale i o praktických organizačních otázkách fungování compliance management systému (CMS) v jednotlivých společnostech, včetně aktuálních informací o vývoji v oblasti standardizace a certifikace korporátní compliance, zejména standardů dle ISO 37301 a 37002. V tomto směru budou mít své zastoupení daleko více než loni i aktuální informace z oblasti ESG. 
Přednášející

JUDr. Pavel Koukal
advokát, Associate Partner, Rödl & Partner

JUDr. Juraj Szabó
odborník na oblast korporátní compliance

JUDr. Vladimír Valenta
compliance konzultant 

Organizace event tým Rödl & Partner
+420 236 163 111
seminar@roedl.com
Účastnický poplatek Bez účastnického poplatku pro klienty Rödl & Partner | Pro ostatní ve výši 2.000 Kč

Kontakt

Contact Person Picture

Ing. Jana Švédová

PR Manager

+420 236 163 111

Poslat e-mail

Befehle des Menübands überspringen
Zum Hauptinhalt wechseln
Deutschland Weltweit Search Menu