Webové stránky Rödl & Partner používají technické soubory cookie a technologii sledování (tracking) bez použití souborů cookie pro účely vedení anonymních statistik o návštěvnosti. Tyto technologie nám umožňují vylepšovat naše webové stránky a kvalitu uživatelského prostředí. Máte právo odmítnout používání těchto technologií pro statistické účely. Více informací naleznete ZDE.



Aktuální právní otázky pojištění v přepravě

PrintMailRate-it
Typ akce Workshop / pouze prezenčně
Termín 9. října 2024
Město Praha
Země Česká republika
Pořadatel

​Rödl & Partner Praha  

Místo ​Rödl & Partner Praha, Platnéřská 191/4
Celková délka trvání 2
Časový plán 9:30–11:30 h / prezence od 9 h
Program

​Obsah 


V rámci workshopu se budeme zabývat nejčastějšími případy právních potíží s likvidací pojistných událostí a vymáháním pojistného plnění v oblasti pojištění odpovědnosti dopravce a zasílatele včetně otázek souvisejících s (ne)správným nastavením pojistných podmínek takového pojištění. Uvedeme příklady a právní postupy jejich možných řešení. 


Zaměříme se zejména na otázky právních potíží souvisejících s pojištěním odpovědnosti za hrubou nedbalost a úmysl dopravce a zasilatele  a jejich subdodavatelů. Zmíníme i otázky přímého nároku poškozeného proti pojišťovně odpovědnosti dopravce a zasílatele a jak a kdy jej využít. 
Přednášející

​JUDr. Alice Kubová Bártková, M.E.S.

advokátka 

Associate Partner

Rödl & Partner  

Cílová skupina

​Akce je určena pro vedoucí zaměstnance a osoby odpovědné za řešení pojistných událostí včetně uzavírání pojistných smluv přepravních a zasilatelských společností a společností v pozici jejich zákazníků (výrobní a obchodní společnosti),  osoby odpovědné za likvidaci pojistných událostí a osoby odpovědné za nastavení či vyjednání pojistných podmínek z řad pojišťoven, včetně osob odpovědných za vymáhání regresních nároků pojišťoven.

Organizace event tým Rödl & Partner
+420 236 163 111
seminar@roedl.com
Účastnický poplatek pro klienty Rödl & Partner bez poplatku | pro ostatní účastníky poplatek ve výši 500 Kč

Kontakt

Contact Person Picture

Ing. Jana Švédová

PR Manager

+420 236 163 111

Poslat e-mail

Befehle des Menübands überspringen
Zum Hauptinhalt wechseln
Deutschland Weltweit Search Menu