Webové stránky Rödl & Partner používají technické soubory cookie a technologii sledování (tracking) bez použití souborů cookie pro účely vedení anonymních statistik o návštěvnosti. Tyto technologie nám umožňují vylepšovat naše webové stránky a kvalitu uživatelského prostředí. Máte právo odmítnout používání těchto technologií pro statistické účely. Více informací naleznete ZDE.



Odpovědnost jednatelů s.r.o. a vedoucích zaměstnanců

PrintMailRate-it
Typ akce Webinář
Termín 7. června 2023
Město online
Země Česká republika
Pořadatel

​Rödl & Partner Praha 

Celková délka trvání 4
Časový plán 9–12:30 hod
Program

Webinář je určen pro jednatele a vedoucí zaměstnance společností s ručením omezeným, jakož i pro odborné pracovníky právních, výrobních, logistických, finančních nebo obchodních útvarů a oddělení.


Provedeme vás v tomto směru hlavními body dotčené právní úpravy zákona o obchodních korporacích a zákoníku práce, na kterých je tato odpovědnost postavena, a na základě toho se pak systematicky dostaneme k souvisejícím rizikům trestní odpovědnosti a odpovědnosti za škodu u jednatele a vedoucích zaměstnanců podle trestního a občanského zákoníku. 


Webinář je koncipován i jako prakticky zaměřený workshop, ve kterém se účastníci seznámí nejen s aktuální právní úpravou, ale zejména s modelovými a praktickými příklady toho, jak jednat v souladu s právními povinnostmi ve všech hlavních oblastech náplně činnosti jednatele a vedoucích zaměstnanců. 


Vedle toho budou tématem webináře i vybrané související otázky spojené s oblastí HR, kde budou účastníci mj. seznámeni s problematikou D&O pojištění (pojištění odpovědnosti člena orgánu společnosti) anebo specifiky a výhodami při výběru jednatelů a vedoucích zaměstnanců prostřednictvím Rödl & Partner. 

Přednášející

JUDr. Pavel Koukal

advokát

Associate Partner

Rödl & Partner

 

Alena Spilková

podniková poradkyně

Associate Partner

Rödl & Partner 

Organizace event tým Rödl & Partner
+420 236 163 111
seminar@roedl.com
Účastnický poplatek klienti Rödl & Partner bez účastnického poplatku | ostatní 2.500 Kč + DPH

Kontakt

Contact Person Picture

Ing. Jana Švédová

PR Manager

+420 236 163 111

Poslat e-mail

Befehle des Menübands überspringen
Zum Hauptinhalt wechseln
Deutschland Weltweit Search Menu